Obvladovanje stresa

Obvladovanje stresa

V petem modulu boste spoznali, kako poskrbeti za dobro počutje na vseh štirih nivojih človeškega bitja – telesnem, čustvenem, energijskem in duhovnem. Za vsak nivo se boste naučili uporabljati učinkovite strategije in tehnike za vzdrževanje visokega nivoja energije, za boljše spanje, za boljšo koncentracijo, umirjanje umske aktivnosti in izboljšanje mentalnih sposobnosti. Peti modul vas bo opolnomočil za vzdrževanje visoke energije in vzdrževanje dobrega psiho-fizičnega počutja.

 

Vsebina

  • Test stresa.
  • Kako doseči boljše počutje na telesnem nivoju.
  • Kako doseči boljše počutje na čustvenem nivoju.
  • Kako poskrbeti za boljše počutje na energijskem nivoju.
  • Kako poskrbeti za boljše počutje na nivoju duše.

Modul obsega 3 interaktivne delavnice po 4 pedagoške ure. Skupaj 12 pedagoških ur.

PRIJAVI SE

 

Termini

MODUL 5 1. SREČANJE 2. SREČANJE 3. SREČANJE TERMIN
Obvladovanje stresa 7. 9. 2023 14. 9. 2023 21. 9. 2023 14.00-17.00

 

Trener

Dr. Franc Gider, poslovni svetovalec in mentor

V svoji več kot 20 letni svetovalni karieri je sodeloval z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. Navdih za svoje delo črpa iz številnih izobraževanj, ki se jih udeleževal po vsem svetu od Amerike do Avstralije in številnih projektov, na katerih je delal, predvsem pa iz lastnih izkušenj, saj je bil tudi sam direktor agencije z več kot 40 zaposlenimi.

Deluje v okviru zaščitene blagovne znamke bizinaizi, ki združuje kompetence s področja optimizacije poslovnih procesov, vodenja in osebne rasti.

 

 

Zaupajo nam