Kontakt

Trenerji

Dr. Franc Gider, poslovni svetovalec in mentor

V svoji več kot 20 letni svetovalni karieri je sodeloval z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. Navdih za svoje delo črpa iz številnih izobraževanj, ki se jih udeleževal po vsem svetu od Amerike do Avstralije in številnih projektov na katerih je delal, predvsem pa iz lastnih izkušenj, saj je bil tudi sam direktor agencije z več kot 40 zaposlenimi.

Deluje v okviru zaščitene blagovne znamke bizinaizi, ki združuje kompetence iz področja optimizacije poslovnih procesov, vodenja in osebne rasti.

 

Erika Kostanjšek, certificirana računovodja specialist.

Računovodsko podjetje s trenutno 10 zaposlenimi vodi že od leta 1996. Je prejemnica nagrade Naj podjetnica leta 2017 in  članica Upravnega odbora Zbornice računovodskih servisov.

 

Ana Antunićević, pravnica in podjetnica

Ustanoviteljica podjetja Consilium, v okviru katerega se osredotoča na optimizacijo podjetij preko pravnega svetovanja. Njena temeljna področja so varstvo osebnih podatkov, kadri in interna regulacija, pogodbena razmerja in intelektualna lastnina.

Kot pravna svetovalka s svojo ekipo deluje kot pravna podpora podjetjem pri njihovih vsakodnevnih poslovnih izzivih. Njeno delovanje je usmerjeno predvsem v preventivna in zaščitna ravnanja, ki preprečujejo nastanek gospodarske škode. 

Kako odrasli gledamo na učenje?