Upravljanje učinkovitosti

Spoznali boste kako uskladiti svoja pričakovanja, pričakovanja ekipe in/ali nadrejenih. Naučili se boste kako meriti učinkovitost, kako postaviti cilje, jih vizualizirati in spremljati njihovo doseganje. Naučili se boste poročanja o rezultatih in kako postopati v primeru odklonov.   ...

Upravljanje učinkovitosti

Spoznali boste, kako uskladiti svoja pričakovanja, pričakovanja ekipe in/ali nadrejenih. Naučili se boste, kako meriti učinkovitost, kako postaviti cilje, jih vizualizirati in spremljati njihovo doseganje. Naučili se boste poročanja o rezultatih in kako postopati v primeru odklonov.

 

Vsebina

  • Merjenje učinkovitosti.
  • Postavljanje ciljev.
  • Vizualizacija učinkovitosti.
  • Spremljanje učinkovitosti.
  • Poročanje.
  • Reševanje problemov.

Modul obsega tri interaktivne delavnice po 4 pedagoške ure. Skupaj 12 pedagoških ur.

 

Termini

MODUL 1 1. SREČANJE 2. SREČANJE 3. SREČANJE TERMIN
Upravljanje učinkovitosti 16. 3. 2023 23. 3. 2023 30.3.2023 14-00-17.00

PRIJAVI SE

 

Trener

Dr. Franc Gider, poslovni svetovalec in mentor

V svoji več kot 20 letni svetovalni karieri je sodeloval z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. Navdih za svoje delo črpa iz številnih izobraževanj, ki se jih udeleževal po vsem svetu od Amerike do Avstralije in številnih projektov, na katerih je delal, predvsem pa iz lastnih izkušenj, saj je bil tudi sam direktor agencije z več kot 40 zaposlenimi.

Deluje v okviru zaščitene blagovne znamke bizinaizi, ki združuje kompetence s področja optimizacije poslovnih procesov, vodenja in osebne rasti.

 

upravljanje-ucinkovitosti/francgider181022_wakeupcreation-3_1

Zaupajo nam