Kontakt

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se znašli na točki v svojem življenju, ko ste izgubili smer kam in kako naprej? Ste opravljali študentsko delo ali poklic, ki vam ni prinesel pravega zadovoljstva in sreče? Ste se odločili za fakulteto, kjer niso imeli posluha za vaše želje? Ste imeli slab dan in padli na izpitu, ki vam je vzel vso voljo in motivacijo za nadaljnji študij? Je morda na vašo odločitev o nadaljnjem izobraževanju in usposabljanju vplivala vaša družina, znanci in prijatelji ali pa je vašo poklicno pot krojila nepričakovana življenjska situacija, zaradi katere ste morali prekiniti svoj študij?
Če ste se prepoznali v zgornjih vrsticah in še vedno razmišljate o spremembi vaše karierne poti, ste na pravem mestu. Tu smo zato, da vam pomagamo uresničiti zastavljene cilje in vas uspešno pripeljemo do zaključka študija.

Zakaj izbrati B&B izobraževanje?

V B&Bju se zavedamo, da odločitev za nadaljnji študij (poleg redne zaposlitve in družine) ni lahka, zato smo pripravljeni prisluhniti željam in potrebam vsakega posameznika, ki se odloči nadgraditi in razširiti svoje (že obstoječe) znanje.
Ponujamo vam širok spekter zanimivih študijskih programov, ki so odlično izhodišče za zaposlitev na različnih področjih. Če niste povsem prepričani, katero področje bi vam najbolj ustrezalo, se za nasvet lahko obrnete na eno izmed naših kariernih svetovalk ali organizatork izobraževanja.
Skupaj bomo preverili vaše zaposlitvene možnosti in se pogovorili o vaši nadaljnji poti.

Ne odlašajte s prijavo in vpisom.

Še je čas, da stopite na pot, ki vam bo odprla nove priložnosti v poslovnem svetu.
Vabljeni, da storite prvi korak ter obiščete naš referat, kjer vam bomo podali vse potrebne informacije.

Skupaj do cilja!

Avtor: Ana Penko

Dobimo se na družbenih omrežjih