Kontakt

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se znašli na točki v svojem življenju, ko ste izgubili smer kam in kako naprej? Ste opravljali študentsko delo ali poklic, ki vam ni prinesel pravega zadovoljstva in sreče? Ste se odločili za fakulteto, kjer niso imeli posluha za vaše želje? Ste imeli slab dan in padli na izpitu, ki vam je vzel vso voljo in motivacijo za nadaljnji študij? Je morda na vašo odločitev o nadaljnjem izobraževanju in usposabljanju vplivala vaša družina, znanci in prijatelji ali pa je vašo poklicno pot krojila nepričakovana življenjska situacija, zaradi katere ste morali prekiniti svoj študij?
Če ste se prepoznali v zgornjih vrsticah in še vedno razmišljate o spremembi vaše karierne poti, ste na pravem mestu. Tu smo zato, da vam pomagamo uresničiti zastavljene cilje in vas uspešno pripeljemo do zaključka študija.

Zakaj izbrati B&B izobraževanje?

V B&Bju se zavedamo, da odločitev za nadaljnji študij (poleg redne zaposlitve in družine) ni lahka, zato smo pripravljeni prisluhniti željam in potrebam vsakega posameznika, ki se odloči nadgraditi in razširiti svoje (že obstoječe) znanje.
Ponujamo vam širok spekter zanimivih študijskih programov, ki so odlično izhodišče za zaposlitev na različnih področjih. Če niste povsem prepričani, katero področje bi vam najbolj ustrezalo, se za nasvet lahko obrnete na eno izmed naših kariernih svetovalk ali organizatork izobraževanja.
Skupaj bomo preverili vaše zaposlitvene možnosti in se pogovorili o vaši nadaljnji poti.

Ne odlašajte s prijavo in vpisom.

Še je čas, da stopite na pot, ki vam bo odprla nove priložnosti v poslovnem svetu.
Vabljeni, da storite prvi korak ter obiščete naš referat, kjer vam bomo podali vse potrebne informacije.

Skupaj do cilja!

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.