Kontakt

Online študij postaja vse bolj priljubljen – še posebej v zadnjih letih, ko smo zaradi začasnega zaprtja številne izobraževalne ustanove začele omogočati tudi študij na daljavo. Številni vidiki spletnega izobraževanja so se izkazali za izjemno pozitivne in več kot očitno je, da še zdaleč ne gre za muho enodnevnico. Preveri ključne prednosti.

Študij na daljavo je prihodnost

Učenje na daljavo se od klasičnih oblik izobraževanja razlikuje predvsem v sami lokaciji. Najnovejše tehnologije nam namreč omogočajo, da znanje pridobivamo iz udobja domačega naslanjača. Ali pa na družinskem izletu z avtodomom. Možnosti so skratka brezmejne, vse dokler imamo ob sebi pametno napravo s stabilno internetno povezavo.

Ne preseneča torej, da je e-študij postal pravi hit in kot kaže, bo tako tudi ostalo. Potrebe in povpraševanja po njem vedno bolj naraščajo – še posebej, ker so poučevalne metode prek spleta vedno bolj izpopolnjene. Še pred nekaj leti nepredstavljivo je tako postalo del našega vsakdana.

Prednosti online študija

Izobrazba je pomemben ključ do uspeha, zlasti za karierno usmerjene osebe, ki si želite napredovati tako na osebni kot na poklicni ravni. Zaradi vse bolj pestrega vsakdana so bili številni nekdaj stežka kos obveznostim in izzivom, ki jih prinaša izobraževanje. 

1. Prilagodljivost

Spletno izobraževanje je še posebej priročno za zaposlene in tiste z družinskimi obveznostmi, saj s tem prihranite veliko časa, ki bi ga sicer porabili za vožnjo. Omogoča vam, da si lažje prilagodite urnik in opravljate študijske obveznosti takrat, ko vam najbolj ustreza – ne glede na čas in prostor, kjer se nahajate v danem trenutku.

2. Večji prihranek

Ena izmed prednosti online študija je tudi nižji finančni vložek v primerjavi s klasičnimi oblikami izobraževanja. Ne le, da prihraniš dragoceni čas, omogoča tudi več prihranka, saj ti ni treba skrbeti za stroške prevoza. Prihraniš lahko tudi pri nakupu gradiv, saj spletna izobraževanja ponujajo digitalna učna gradiva.

3. Karierno napredovanje

Študij na daljavo ti omogoča karierno napredovanje, dostop do prvovrstnega in sodobnega izobraževalnega gradiva ter personalizirano učno izkušnjo. Je odlična priložnost za vse, ki si želite kariernega napredka. Prek e-študija lahko nadgradiš svoje znanje in spleteš mrežo poznanstev, ne da bi zato moral biti odsoten z dela – prav tako pa ne trpijo niti družinske obveznosti.

4. Personalizirana učna izkušnja

Morda se tak način izobraževanja na prvi pogled zdi neoseben, a je v resnici ravno nasprotno. V B&B izobraževalnem centru študentom omogočamo, da si sami izberete teme, na katere se želite osredotočiti in prilagodite svojo učno izkušnjo svojim interesom in stilu učenja. Poleg tega lahko komunicirate s svojimi profesorji in prejmete vso potrebno podporo – le da srečanja potekajo online.

Možnost izbire je nadvse pomembna

So te prednosti online študija prepričale, hkrati pa ti osebni stik s kolegi in predavatelji veliko pomeni? V B&B izobraževalnem centru imaš lahko oboje – ponujamo namreč tudi možnost kombiniranega študija, ki združuje prednosti e-študija in klasičnega študija.

Kombiniran študij omogoča predelavo snovi prek spleta, hkrati pa ohranja klasično obliko študija, ki ti nudi pristen osebni stik s kolegi in predavatelji. Pri nas si resnično lahko ustvariš študij po svoji meri, saj ponujamo tudi individualne izpitne roke, kar pomeni, da lahko opravljaš študijske obveznosti takrat, ko ti najbolj odgovarja.

Vpiši se v šolo B&B

Če si tudi ti želiš doseči več in pridobiti znanje, ki ti bo pomagalo do uspešne kariere, si na pravem mestu. S študijem v B&B izobraževalnem centru pridobiš številna nova znanja in izkušnje, ki ti bodo pomagale do zaposlitve v perspektivnih panogah.

Preveri izobraževalne programe:

Dobimo se na družbenih omrežjih