Končana šola predstavlja poklicne priložnosti | B&B
BBlog
Izobraževanje / 03.05.2020 / Mag. Brane Lotrič

Končana šola predstavlja poklicne priložnosti

Zaključena srednja, višja ali visoka šola predstavlja poklicne priložnosti, zaposlitev in uspeh.

Korona spreminja svet.

Dobro se piše tistim, ki imamo spretnosti, ki vemo, da smo sposobni in bomo imeli tudi znanja. Časi, ko znanje in izobrazba nista bila pomembna, so mimo.

V prihodnjih tednih se bo začela vračati prvinska industrija. Vse več proizvodov bomo pridelali in izdelovali doma, v Sloveniji. Potrebujemo strojnike, oskrbo z energijo, zaradi povečanja povpraševanja po spletnih nakupih bomo vse bolj potrebovali tudi pametno logistiko in ekonomiste današnjega časa. Časa, ki je že tu.

Čakajo nas spremembe.

Začenja se boj za ohranitev delovnega mesta, za napredovanje in spremembo karierne poti. Dobri bomo ostali, ker znamo in imamo strokovna znanja.

Strojnik, elektroenergetik, logist, ekonomist – zavedaš se svojih izkušenj in spretnosti. Morda nimaš zaključene šole, na svojem področju pa si strokovnjak. Poznaš svoje področje, teoretična znanja pa ti predstavljajo oviro? Nekoč si začel šolanje in se ti je nekje zataknilo?

Danes veš, da moraš dalje.

Imaš možnosti in čas, šolo v bližini - v Ljubljani, Kranju in od koderkoli študij na daljavo. Izkoristi!

V B&B izobraževalnem centru smo specializirani za izobraževanje odraslih s kariero, delovnimi, družinskimi in drugimi obveznostmi.

Študij, diploma

Bodi zgodba o uspehu.

Preveri izobraževalne programe, poišči tistega, ki ti je najbolj pisan na kožo in se pridruži že več kot 9.000 zadovoljnim maturantom in diplomantom šole B&B.

diploma

Odlična novica

Tudi v času karantene smo vam na voljo preko elektronske pošte in telefona, zato se lahko vpišeš že danes.

Šola bb ljubljana

Sanje o dobri službi se ti bodo uresničile.

BBlog Izobraževanje / 23.07.2020 / M. D.

Julij brez plastike Ste ta mesec kje zasledili akcijo Julij brez plastike oziroma Plastic Free July? Iniciativa Julij brez plastike ima svoje začetke v letu 2011 v Zahodni Avstraliji, kjer...

Loading...