Nevro lingvistično programiranje | B&B

Nevro lingvistično programiranje

Izobraževanje /
27.09.2016
Nevro lingvistično programiranje

V treh urah vam bomo predstavili dva v svetu najbolj priznana in uporabljena programa za osebno in profesionalno rast, Nevro lingvistično programiranje oz. NLP in Mindfulness.

V tem času se boste imeli možnost seznaniti s tem kako je naše življenje posledica procesov, ki se dogajajo v nas; naših misli in čustev oz. na kratko programov, ki vodijo naše življenje, kako le ti vplivajo na naša dejanja in kako le te spremenimo, da zaživimo življenje, ki si ga želimo.

NLP in Mindfulness sta danes obvezna orodja vseh najuspešnejših športnikov (Peter Prevc sam trdi, da brez njih ne bi dosegel rezultatov, ki jih dosega), podjetnikov, predvsem pa se veliko uporabljata na področju izobraževanja.

V okviru  NLP-ja in Mindfulnessa se posamezniki na področju izobraževanja, kar je še posebej aktualno za našo Šolo za trajnostni razvoj, naučijo metod hitrega branja, koncentracije, fokusa, veliko je poudarka na pomenenju in izboljšanju spomina, premagovanju stresa, predvsem pa na tem kako prevzeti kontrolo nad svojimi mislimi, čustvi in dejanji, da prenehamo igrati žrtev okoliščinin prevzamemo v roke vajti svojega življenja.

Predstavitev

Predstavitev bo potekala v torek, 27. 9. 2016 med 18.00 in 21.00 v prostorih B&B d.o.o. (Izobraževalni center Ljubljana) na naslovu Letališka 16 a, 1000 Ljubljana

Za poslovneže pripravljamo posebno predstavitev naših programov, ki bo v četrtek 29. 9. 2016 med 13.00 in 16.00 uro v prostorih B&B d.o.o. (Izobraževalni center Ljubljana) na naslovu Letališka 16a, 1000 Ljubljana.

Ne zamudite edinstvene priložnosti

Predavanje bosta vodila norveško-slovenski priznani par strokovnjakov za mindfullness in nevroligvistično programiranje, Svein Kaurin in Polona Mursec.

Prijava

BBlog Avtošola / 01.07.2020 / Katarina Šifrer

CPP je kratica, ki se uporablja za pravila cestnega prometa oziroma za cestno prometne predpise, kot jih pogosteje imenujemo. Poznavanje osnovnih pravil ravnanja v prometu oziroma cestno...