Kontakt

V treh urah vam bomo predstavili dva v svetu najbolj priznana in uporabljena programa za osebno in profesionalno rast, Nevro lingvistično programiranje oz. NLP in Mindfulness.

V tem času se boste imeli možnost seznaniti s tem kako je naše življenje posledica procesov, ki se dogajajo v nas; naših misli in čustev oz. na kratko programov, ki vodijo naše življenje, kako le ti vplivajo na naša dejanja in kako le te spremenimo, da zaživimo življenje, ki si ga želimo.

NLP in Mindfulness sta danes obvezna orodja vseh najuspešnejših športnikov (Peter Prevc sam trdi, da brez njih ne bi dosegel rezultatov, ki jih dosega), podjetnikov, predvsem pa se veliko uporabljata na področju izobraževanja.

V okviru  NLP-ja in Mindfulnessa se posamezniki na področju izobraževanja, kar je še posebej aktualno za našo Šolo za trajnostni razvoj, naučijo metod hitrega branja, koncentracije, fokusa, veliko je poudarka na pomenenju in izboljšanju spomina, premagovanju stresa, predvsem pa na tem kako prevzeti kontrolo nad svojimi mislimi, čustvi in dejanji, da prenehamo igrati žrtev okoliščinin prevzamemo v roke vajti svojega življenja.

Predstavitev

Predstavitev bo potekala v torek, 27. 9. 2016 med 18.00 in 21.00 v prostorih B&B d.o.o. (Izobraževalni center Ljubljana) na naslovu Letališka 16 a, 1000 Ljubljana

Za poslovneže pripravljamo posebno predstavitev naših programov, ki bo v četrtek 29. 9. 2016 med 13.00 in 16.00 uro v prostorih B&B d.o.o. (Izobraževalni center Ljubljana) na naslovu Letališka 16a, 1000 Ljubljana.

Ne zamudite edinstvene priložnosti

Predavanje bosta vodila norveško-slovenski priznani par strokovnjakov za mindfullness in nevroligvistično programiranje, Svein Kaurin in Polona Mursec.

Prijava

Dobimo se na družbenih omrežjih
Z vami že 30 let

Z vami že 30 let

Poglej več
Direktorjev pogled

Direktorjev pogled

Preberi več
Zakaj B&B?

Zakaj B&B?

Poglej več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.