Kontakt

Iščeš boljšo zaposlitev, želiš si napredovanja ali iščeš le možnost zaposlitve? Po prehojenih treh stopnicah se ti bodo želje uresničile.

1. Kdo sem?

Starost med 20 in 73 let. Izobrazba srednja ali višja. Ambiciozen, čeprav to nerad pokažem. Delam ali delal bi, oboje. Družina, šport in hobiji niso ovira. Delovne izkušnje so zelo priporočljive.

2. Informacija

Informacija o vpisu v tehniške izobraževalne programe višje strokovne šolo, priporočeni poklici: inženir elektroenergetike, inženir strojništva ali inženir logistike. Posebej priporočen program visoke strokovne šole – varstvo okolja.

3. Študij

Študij v programih izobraževanja odraslih v Ljubljani ali v Kranju. Zagotovljena individualna podpora referata šole. V pomoč tudi študij preko spletnih učilnic.

  • INŽENIR ELEKTROENERGETIKE. Možnost zaposlitve v energetiki. Povprečna plača preverjeno 1.700 EUR neto.
  • INŽENIR STROJNIŠTVA ali INŽENIR LOGISTIKE. Možnost zaposlitve v tehničnih in tehnološko naravnanih podjetjih. Povprečna plača pod 1.700 EUR neto.
  • VISOKOŠOLSKA DIPLOMA IZ VARSTVA OKOLJA. Možnost zaposlitve v organizacijah, katerih dejavnost je povezana z vplivi na okolje, v turizmu, kmetijstvu ali v javnem sektorju. Poklic prihodnosti, zaposlitev bo, plača pa bo z vključenimi dodatki za pripravljenost odlična le v javnem sektorju.

Članek na temo v katerih dejavnostih in kje v Sloveniji imajo najvišje plače si lahko preberete na spodnji povezavi: http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/osebne_finance/2016/01/najvisje_place_v_sloveniji_po_regijah.aspx

Avtor: Branko Lotrič

Dobimo se na družbenih omrežjih