Vozniki, tukaj smo za vas. | B&B

BBlog

Usposabljanje / 06.04.2021 / P. K.

Vozniki, tukaj smo za vas.

Kot še veliko drugih dejavnosti so v zadnjem letu tudi poklicna usposabljanja bolj kot ne mirovala. Vsi smo nenadoma začutili nekakšen občutek stiske, izgubljenosti in nesigurnosti, ko smo dnevno spremljali dogajanja in ukrepe sredi katerih smo se nenadoma znašli.

Kakšna maska? Kakršna koli, samo da je, tako ali tako jih ni bilo mogoče dobiti. Katero razkužilo? Ne dotikaj se tega. Pazi na razdaljo! Razkuževali smo se, kot da se še nikoli nismo umivali.

koda 95

Celotno situacijo čutimo in dihamo z vami

Eno leto nazaj smo se z grozo spraševali, kaj nam bo vse skupaj prineslo. Na začetku resnično nekaj strahu, potem pa le še več volje in motivacije, da prav za vsakega od vas najdemo rešitev.
 

Nekaterim so se nenadoma podrli vsi načrti in ste nas zaskrbljeno spraševali kdaj boste lahko opravili zastavljene cilje in obveznosti. Pojavljala so se vprašanja, na katera celo sami večkrat nismo imeli odgovora.

Delamo vse, da ste obveščeni o aktualnem dogajanju, stalno smo v stiku s pristojnimi organi, opozarjamo na problematiko v tem stanju in nenehno predlagamo rešitve.

V upanju, da se razmere čim prej vrnejo na stare tirnice in nadomestimo vsa zamujena usposabljanja, ki preganjajo tako vas kot nas, se intenzivno pripravljamo na polne izvedbe in povečano število usposabljanj, takoj, ko bo izvedljivo.

BBlog Avtošola / 15.10.2020 / Kaja Kramar

Predstavljaj si … dežuje kot iz škafa. pelješ po hitri cesti, po radiu se vrti tvoj najljubši komad, zraven na ves glas prepevaš, z mislimi pa si že doma pod odejo s toplim čajem v roki. Kot...