Zakaj diplomanti priporočajo vpis v šolo B&B? | B&B

BBlog

Izobraževanje / 15.09.2020 / Ana Orešnik

Zakaj diplomanti priporočajo vpis v šolo B&B?

Večkrat se zgodi, da študente ob vstopu v referat mimogrede vprašam, kako, da so se odločili za študij v šoli B&B. Ljudje imamo namreč različne razloge in motive, zakaj se odločimo za določeno šolo. Najpogostejši odgovor je, zaradi priporočila prijateljev in znancev..

To nas še posebej veseli, saj nam je pomembno, da maturanti in diplomanti zaključite šolo z lepimi spomini na obdobje izobraževanja. Z nekaterimi skupaj preživimo tudi več let – pri nas začnejo s srednješolskim izobraževanjem, po uspešno opravljeni maturi pa nadaljujejo s študijem na višji strokovni šoli ali B&B visoki šoli za trajnostni razvoj. Všeč jim je način in potek izobraževanja.

#1 Praktično znanje za prihodnost

V času študija ne pridobiš le teoretičnega znanja, ampak se spoznaš tudi s prakso na izbranem področju. V primeru, da se ujemajo s smerjo študija, priznamo tvoje delovne izkušnje. Izkušeni predavatelji, ki prihajajo iz gospodarstva, ti pomagajo pri karierni rasti. V svoja predavanja vpletejo praktične in aktualne primere iz stroke, del časa pa namenijo tudi razpravi in izmenjavi mnenj s študenti. Všeč nam je, če študenti z nami podelite svoja znanja, izkušnje in ideje.

praktično znanje

#2 Karierni center

V Kariernem centru z veseljem svetujemo tudi glede pridobivanja prvih delovnih izkušenj in je postal postojanka tudi za tiste, ki želite poglobiti znanje s področja vodenja kariere in razvoja zaposlitvenih kompetenc.

#3 Kombiniran študij

V šoli B&B imamo stik predvsem z odraslimi, ki si s študijem in višjo izobrazbeno raven želite zagotoviti boljše delovno mesto ali zamenjati trenutno zaposlitev. Nekateri izmed vas ste že obiskovali druge fakultete in se prepisali k nam, zaradi ugodnejših pogojev za študij - predavanja potekajo le v popoldanskem času, lahko pa se izobražuješ tudi doma, preko e-učilnic, kjer najdeš vso potrebno gradivo za študij. To pomeni, da si lahko sam razporediš čas, ki bo namenjen študiju. Uporaba e-učilnic je zelo enostavna. Urnik za celo študijsko leto prejmeš na začetku predavanj, organiziran je tako, da naenkrat poslušaš snov enega predmeta, nato pa v roku 14 dni sledi izpit. Tako je časa za učenje in utrjevanje dovolj. Veliko naših diplomantov to izpostavi kot eno največjih prednosti, saj so se lažje osredotočili le na eno snov na enkrat.

#4 Priznamo že opravljene izpite

Opravljene izpite na prejšnji fakulteti lahko priznamo, v primeru, da se vsebine izpitov pokrivajo z vsebinami predmetov programa na katerem nadaljuješ študij.

#5 Brezplačni individualni izpitni roki

Razumemo, da je študij ob delu včasih naporno usklajevati z vsemi obveznostmi, zato je povsem življenjsko, da se kakšnega izpita ne moreš udeležiti. Za takšne primere ponujamo brezplačne individualne izpitne roke. Izpit lahko opraviš v terminu, ki najbolj ustreza tebi.

karierni center

BBlog izobraževanje odraslih / 11.03.2021 / Marija Demšar

Sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig razsvetljuje glavo. – Mongolski pregovor Najboljši nasvet, ki sem ga dobila tekom študija, nam je v prvem letniku faksa na vajah iz metodologije...