Kontakt

Virtualno novi karierni poti naproti

4. 9. 2020, ob 15.30

V družbi miške in domačega naslonjača nam je na dosegu cel svet. Želite novo kariero? Kako načrtovati in korakati po virtualni poti s tem namenom? Razkrili bomo, kako se izogniti zmedi v poplavi nasvetov, video posnetkov in forumov.

Predavateljica: Tatjana Čeh Naglič

 

Kakovost gradimo skupaj

18. 9. 2020, ob 10.30

Predstavitev je namenjena vsem, ki želijo izvedeti, kako pomembno je zagotavljati in ugotavljati kakovost v izobraževalni organizaciji.

Predavateljica: Maja Zalokar

 

Excel tabele so lahko enostavne

21. 9. 2020, ob 16.00

Vas zanimajo koristne funkcije in uporabne bližnjice? Želite učinkoviteje uporabljati Excel pri urejanju preglednic ali pripravi analiz? Ne veste, kako v tabeli narediti … vprašajte nas.

Predavateljica: Maja Zalokar

 

Kako zgraditi most do nove kariere?

22. 9. 2020, ob 16.00

Bi vstopili na novo področje dela, a nimate izkušenj/ustrezne izobrazbe? Kako uspeti, ko pa se zdi, da je toliko bolj izkušenih in bolj primernih od mene? Pridružite se nam za uspešen gradbeni načrt in pridobitev energije za vaš trden most do nove kariere.

Predavateljica: Tatjana Čeh Naglič

 

Power point – predstavitev, ki si jo zapomnijo

28. 9. 2020, ob 16.00

Občudujete Power point predstavitve, ki jih pripravijo drugi? Tudi vi bi v svojo radi vključili, tisto, ko … Pridite, naučite se pripraviti predstavitev, ki si jo bodo zapomnili vsi.

Predavateljica: Maja Zalokar

 

Moj življenjepis – to sem jaz

6. 10. 2020, ob 16.00

Je vaš življenjepis pripravljen tako, da vas ustrezno predstavi? Bo zanimiv tudi delodajalcu? Kako ga napisati na tak način, da bo primeren tudi za delovno mesto, ki ga želite? Dobrodošli vsi, ki iščete nove delovne izzive ali o njih še razmišljate. S seboj lahko prinesete svoj življenjepis, a bo šlo tudi brez njega.

Predavateljica: Tatjana Čeh Naglič

 

SMART cilji za uspeh

8. 10. 2020, ob 16.00

Na delavnici bomo predstavili SMART metodo postavljanja ciljev in skupaj oblikovali kratkoročne in dolgoročne cilje. Učinkovito postavljanje ciljev je pomemben dejavnik uspeha, ki lahko prispeva k večji kakovosti našega življenja. Zakaj? Tako bo pot do cilja lažja in manj stresna.

Predavateljica: Tatjana Čeh Naglič

 

Vsi dogodki so brezplačni.

Prijava

E: referat@bb.si

M: 031 375 790

T: 04 280 83 04.

Lokacija

B&B izobraževalni center, Ljubljanska cesta 30, Kranju (Labore).

Dobimo se na družbenih omrežjih