Asertivna komunikacija

Učinkovita komunikacija

Ali ste vedeli, da je učinkovita komunikacija ena od najpomembnejših kompetenc za uspešnost v poslu? Ali ste vedeli, da odlično komunikacijo lahko vzpostavimo le, če teče med udeleženci čista energija? Na delavnici boste spoznali, kako se izogniti konfliktom, kako podajati realne in iskrene ...

Učinkovita komunikacija

Ali ste vedeli, da je učinkovita komunikacija ena od najpomembnejših kompetenc za uspešnost v poslu?

Ali ste vedeli, da odlično komunikacijo lahko vzpostavimo le, če teče med udeleženci čista energija?

Na delavnici boste spoznali, kako se izogniti konfliktom, kako podajati realne in iskrene povratne informacije. Delavnica vas bo opremila z znanji in tehnikami za izboljšanje odnosov s sodelavci in strankami.

Kaj lahko pričakujete?

Na delavnici se boste naučili kako razviti komunikacijo, ki vam bo pomagala graditi boljše odnose s sodelavci in strankami iz vidika pretočnega energijskega stanja. Znanje boste lahko uporabili tudi doma.

Asertivna komunikacija

Vsebina

  • Predstavitev: človek kot energijsko bitje
  • Komunikacija = energijski pretok (primer dveh oseb, koncerti, vodje, ….)
  • Komunikacijski praktični primeri v službi (kako podati učinkovito povratno informacijo sočloveku, sodelavcu, šefu, uslužbencu)
  • Kako učinkovito obvladovati in se izogniti konfliktom
  • Tehnike sproščanja (sproščanje, energijske vaje)

 

Trajanje

8 pedagoških ur.

 

Cena

260,00 € (+ DDV)
Cena za naše študente in člane alumni kluba: 198,00 € (+ DDV)
Cena za 3 ali več udeležencem iz istega podjetja: 198,00 € (+ DDV).

PRIJAVI SE

 

Za koga?

Delavnica je namenjena vsem poslovnim ljudem, ki imajo težave v odnosih.

 

Kdaj?

24. 5. 2023 od 9.00 do 16.00

 

Kje?

B&B izobraževalni center, Ljubljanska cesta 30, Kranj

 

Trener

Dr. Franc Gider, poslovni svetovalec in mentor

Dr. Franc Gider je poslovni svetovalec in mentor številnim podjetnikom in managerjem ter inštruktor Life Technology. V svoji več kot 20 letni svetovalni karieri je sodeloval z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. Navdih za svoje delo črpa iz številnih izobraževanj, ki se jih udeleževal po vsem svetu od Amerike do Avstralije, iz številnih projektov na katerih je deloval, predvsem pa iz lastnih izkušenj, saj je tudi sam bil direktor agencije z več kot 40 zaposlenimi. Deluje v okviru zaščitene blagovne znamke Bizinaizi, ki združuje kompetence iz področja optimizacije poslovnih procesov, učinkovitosti vodenja in osebne rasti z izboljšanjem kakovosti življenjske energije.

Kar uči tudi živi, saj kljub njegovi tehnični naravi nenehno raziskuje duhovne in energijske skrivnosti človeškega bitja ter vpliv osebnega razvoja na poslovno uspešnost in osebno srečo.

PRIJAVI SE

 

Zaupajo nam