Kontakt

Izzivi trajnostnega razvoja - Obrazec za oddajo povzetka

 

Navodila za aktivno sodelovanje na strokovni konferenci

Uradna jezika konference sta slovenščina in angleščina.

Udeleženci s prispevkom in predstavitvijo na konferenci prejmete potrdilo. Prispevki bodo objavljeni v konferenčnem e-zborniku. Število udeležencev je omejeno. Prednost imajo prve prijave. Avtor lahko na konferenci sodeluje z največ dvema prispevkoma. 

Oddaja povzetka 

Pogoj za oddajo je izviren prispevek (objavljen prvič), skladen z navodili. Povzetek prispevka, ki ga boste predstavili na konferenci, oddate v priloženem obrazcu po elektronski pošti na naslov konferenca@bb.si. Rok za oddajo povzetka je 21. september 2023.

Oddaja prispevka 

Rok za oddajo prispevkov je 20. oktober 2023. Članki posredovani do omenjenega datuma in napisani skladno s predlogo bodo objavljeni v e-zborniku konference. 

Za jezikovno korektnost prispevkov ste dolžni poskrbeti avtorji, prav tako so odgovorni za strokovno in znanstveno korektnost prispevkov. Prispevek bosta recenzirala najmanj dva recenzenta programskega odbora. Vpis v COBISS uredi Visoka šola za trajnostni razvoj. 

Čas za predstavitev prispevka

Za predstavitev prispevka je na voljo 10 minut in dodatnih 5 minut za razpravo.

Predloga za prispevek


 

Obrazec za oddajo povzetka

Prijava prispevka na V. konferenco Izzivi trajnostnega razvoja 2024

Veseli nas vaše zanimanje za sodelovanje na strokovni konferenci Izzivi trajnostnega razvoja, ki bo potekala od 12. 11. do 14. 11. 2024. Zavedamo se izjemnega pomena širjenja znanja o trajnostnih rešitvah in verjamemo, da so tovrstni dogodki ključni za povezovanje z gospodarstvom, lokalnim okoljem in raziskovalci.

Za uspešno oddajo povzetka prosim izpolnite vsa polja, povzetek vašega prispevka pa naložite s pomočjo gumba "Izberite datoteko".

Do 31. avgusta 2024 vas bomo obvestili o sprejetju vašega prispevka. Rok za oddajo celotnega prispevka pa je 15. september 2024.

Oddaja prispevka

PODATKI O AVTORJIH

Če je avtorjev več, prosimo navedite podatke za vse avtorje.

Prvi avtor

Drugi avtor

Ostali avtorji

Ostale avtorje navedite v istem polju. Poleg vsakega avtorja prosim dodajte izobrazbo in delovno mesto.

Kdaj vas lahko razglasijo za prepisovalca?