Kontakt

 

To je vprašanje, ki ga ob vstopu v referat pogosto zastavijo bodoči udeleženci izobraževanja. Oba odgovora sta pravilna. Znanje, ki ga pridobite na šoli B&B, je podprto s teorijo in primeri iz prakse. Ko boste vstopili na trg dela, boste opremljeni z veščinami, ki jih gospodarstvo v sodobnem času potrebuje.

Logistični tehnik

Z logistiko se srečujemo vsak dan, na vsakem koraku, zato je pomembno, da poznamo in razumemo temeljne strukture in elemente logističnega sistema in logistične procese. Kaj to pomeni? Ključno je, da z ustreznim načrtovanjem, vodenjem in nadzorom nad blagovnimi in potniškimi tokovi znižamo stroške in poskrbimo za večjo kakovost storitev. Naši logistični tehniki to znajo. V času šolanja boste pridobili znanja s področja obvladovanja stroškov, optimizacije logističnih procesov, zato boste sposobni oblikovati časovno dosegljive cilje. Zaposljivi boste predvsem na področju nabave, organizacije, skladiščenja in transporta. Logistika je panoga, ki ima velik potencial za razvoj v prihodnosti, zato veljajo tudi poklici v njej za zelo perspektivne.

Ekonomski tehnik

Z vključitvijo v program ekonomski tehnik boste pridobili splošna in temeljna ekonomsko-poslovna znanja ter se naučili analitičnega mišljenja. Tekom šolanja boste razvijali organizacijske sposobnosti, sposobnosti timskega povezovanja in krepili podjetniško miselnost. Gonilo gospodarstva je lahko le dober kader. Kot ekonomski tehnik se boste dobro znašli v poslovnem svetu, na finančno-računovodskem področju, na različnih delovnih mestih v državni upravi, v majhnih in velikih podjetjih ali kot samostojni podjetnik.

Kdaj se lahko vpišem?

Dobra novica je, da se v srednješolske programe na šoli B&B lahko vpišete kadarkoli med šolskim letom. V referatu vam priskrbimo vse potrebne informacije za lažji začetek vašega šolanja, prav tako pa vam nudimo podporo in pomoč skozi celo šolsko leto.

Možnosti nadaljnjega izobraževanja

V našem interesu je, da vas pripeljemo do uspešno opravljene poklicne mature. Ob podelitvi spričevala ne pridobite le V. stopnje izobrazbe, temveč razvijete tudi sposobnosti in spretnosti za kakovostno strokovno delo v prihodnje. Večina naših maturantov se zaveda, da se investicija v znanje vedno obrestuje, zato se pogosto odločijo za nadaljevanje izobraževanja na višji strokovni šoli B&B ali na B&B visoki šoli za trajnostni razvoj, kjer nudimo pestro izbiro izobraževalnih programov.

V izobraževalnem centru B&B se vam odpirajo številne možnosti in priložnosti za osebni in poklicni razvoj. Prepričajte se sami.

Avtor: B&B izobraževanje

Oznake: ekonomski tehnik izobraževanje odraslih logistični tehnik srednješolsko izobraževanje
Dobimo se na družbenih omrežjih