Kontakt

 

To je vprašanje, ki ga ob vstopu v referat pogosto zastavijo bodoči udeleženci izobraževanja. Oba odgovora sta pravilna. Znanje, ki ga pridobite na šoli B&B, je podprto s teorijo in primeri iz prakse. Ko boste vstopili na trg dela, boste opremljeni z veščinami, ki jih gospodarstvo v sodobnem času potrebuje.

Logistični tehnik

Z logistiko se srečujemo vsak dan, na vsakem koraku, zato je pomembno, da poznamo in razumemo temeljne strukture in elemente logističnega sistema in logistične procese. Kaj to pomeni? Ključno je, da z ustreznim načrtovanjem, vodenjem in nadzorom nad blagovnimi in potniškimi tokovi znižamo stroške in poskrbimo za večjo kakovost storitev. Naši logistični tehniki to znajo. V času šolanja boste pridobili znanja s področja obvladovanja stroškov, optimizacije logističnih procesov, zato boste sposobni oblikovati časovno dosegljive cilje. Zaposljivi boste predvsem na področju nabave, organizacije, skladiščenja in transporta. Logistika je panoga, ki ima velik potencial za razvoj v prihodnosti, zato veljajo tudi poklici v njej za zelo perspektivne.

Ekonomski tehnik

Z vključitvijo v program ekonomski tehnik boste pridobili splošna in temeljna ekonomsko-poslovna znanja ter se naučili analitičnega mišljenja. Tekom šolanja boste razvijali organizacijske sposobnosti, sposobnosti timskega povezovanja in krepili podjetniško miselnost. Gonilo gospodarstva je lahko le dober kader. Kot ekonomski tehnik se boste dobro znašli v poslovnem svetu, na finančno-računovodskem področju, na različnih delovnih mestih v državni upravi, v majhnih in velikih podjetjih ali kot samostojni podjetnik.

Kdaj se lahko vpišem?

Dobra novica je, da se v srednješolske programe na šoli B&B lahko vpišete kadarkoli med šolskim letom. V referatu vam priskrbimo vse potrebne informacije za lažji začetek vašega šolanja, prav tako pa vam nudimo podporo in pomoč skozi celo šolsko leto.

Možnosti nadaljnjega izobraževanja

V našem interesu je, da vas pripeljemo do uspešno opravljene poklicne mature. Ob podelitvi spričevala ne pridobite le V. stopnje izobrazbe, temveč razvijete tudi sposobnosti in spretnosti za kakovostno strokovno delo v prihodnje. Večina naših maturantov se zaveda, da se investicija v znanje vedno obrestuje, zato se pogosto odločijo za nadaljevanje izobraževanja na višji strokovni šoli B&B ali na B&B visoki šoli za trajnostni razvoj, kjer nudimo pestro izbiro izobraževalnih programov.

V izobraževalnem centru B&B se vam odpirajo številne možnosti in priložnosti za osebni in poklicni razvoj. Prepričajte se sami.

Avtor:

Oznake: ekonomski tehnik izobraževanje odraslih logistični tehnik srednješolsko izobraževanje
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.