Kontakt

 

V naravi človeka je, da stremi k neprestanemu razvoju, se izpopolnjuje, izrazi svoje potenciale in s tem postane prepoznaven.

POKI


Ena izmed vrednot šole B&B je kakovost našega dela in storitev. Izdelan imamo poslovnik kakovosti, v katerem so zapisane smernice kakovosti in postopki stalnega preverjanja našega dela, v katere vključujemo številne deleženike, ter načini ukrepanja ob ugotovitvah samoevalvacijskih poročil. S tem stremimo k zaključevanju kroga kakovosti in skrbimo za kakovosten potek izobraževanja na naši šoli. Pri svojem delu sledimo smernicam kakovosti NAKVIS (Nacionalna agencija RS za kakovost v visokem šolstvu) in POKI (Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje, projekt Andragoškega centra Slovenije). 


Z veseljem se lahko pohvalimo, da smo v mesecu juliju na B&B Višji strokovni šoli ponovno pridobili pravico do uporabe Zelenega znaka kakovosti POKI, ki ga podeljuje Andragoški center Slovenije. S tem smo prepoznani kot izobraževalna organizacija, ki nenehno skrbi za kakovost svojih storitev v izobraževanju odraslih. 


Ta znak je vidni opomnik, da nam je mar. Za vas, ki prihajate do nas in za vse, ki ste stopili iz naše šole z diplomo v roki, nasmehom na obrazu in se še vedno radi vračate. To je naše delo in naše poslanstvo. Vsak dan, za vsakega študenta in vsakič znova.

Avtor:

Oznake: izobraževanje odraslih
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.