Kontakt

Mark Twain je nekoč zapisal: »Poišči delo, v katerem uživaš, in nikoli ti ne bo treba delati niti dneva v življenju.«

V obdobju, ko se odločamo za vpis na fakulteto in posledično za to, kaj bi počeli v življenju, smo večinoma še precej brez življenjskih izkušenj in močne vizije. Posledica je nezadovoljstvo na delovnem mestu, ker ne opravljamo dela, ki nas veseli.

Le peščica 20-letnikov ima tako močno življenjsko vizijo, da točno vedo kaj jih zanima, čemu želijo posvetiti svoje življenje in vse svoje moči in energijo usmerijo v to. Vedno uspejo.

Ostali jim večinoma prikrito zavidamo, ker se zdi, da jim gre v življenju vse gladko in to brez posebnega napora.

Za kaj gre? V bistvu gre samo za to, da nas tisto delo, v katerem najdemo smisel, poslanstvo in motivacijo, ne izčrpava, ne jemlje naše dragocene energije, ampak nas ves čas žene naprej. Ni nam težko narediti več, delati dlje in bolj poglobljeno.

To je bistvo uspeha in ključ do sreče, tako v zasebnem, kot na kariernem področju. Konec koncev, če nismo srečni v službi, nas to preganja tudi v zasebnem življenju. Tega pa nočemo, kajne?

Študij ob delu

Večina pri 20 letih ne ve kaj bi radi počeli naslednjih 45 let.

V srednji šoli in na fakultetah na splošno opažam pomanjkanje poudarjanja vseživljenjskega izobraževanja. Večina ima pred seboj cilj, da zaključi fakulteto, diplomira in si najde redno, stabilno službo s solidno redno plačo. To tretirajo kot uspeh, kljub temu, da vsak dan odštevajo dneve do »penzije«.

Se strinjaš, da to ni uspeh, tudi če govorimo o visoko izobraženih osebah z zajetno plačo na pomembnem položaju?

Kako bomo v življenju napredovali (karierno in zasebno) in pričakovali zadovoljstvo, če operiramo z znanjem, ki smo ga pridobili do 26. leta?

Marsikdo šele po 35. letu ugotovi kaj ga pravzaprav izpopolnjuje in motivira pri delu. Zakaj se ne bi takrat vpisal v šolo in naslednjih 30 let počel stvari, zaradi katerih se počuti bolj živega in izpopolnjenega?

Življenje je prekratko, da bi bili nesrečni zaradi ene slabe odločitve v mladosti. Zakaj ne bi tega spremenili že letos?

 

Živimo v času, ko sta izobrazba in predvsem znanje zelo cenjena.

Marsikdo je prepričan, da ob hitrem tempu življenja nima časa za izobraževanje ob delu. Večinoma ljudje, ki se odločamo za formalno izobraževanje ob redni zaposlitvi, za dokončno odločitev potrebujemo 2 do 3 leta.

Opažamo, da se v zadnjih letih ogromno zaposlenih odloči za izobraževanje ob delu, velika večina ga tudi uspešno zaključi. Kako jim to uspe? Največkrat le z malenkostno reorganizacijo svojega življenja in postavitvijo prioritet.

Izobraževanje ob delu vam bo dalo nov zagon in stimulativno vplivalo na odnos do dela, nova znanja pa vam bodo koristila tako na poklicnem, kot na zasebnem področju.

Razgovor za službo

Dodana vrednost izobraževanja v B&B izobraževalnem centru so kompetence, ki jih pridobite kar tako, spotoma, delodajalci pa jih cenijo in navajajo kot najpomembnejše vrline, ko iščejo nov kader.

Preveri TOP 10 kompetenc  prihodnosti

 

Kdo so B&B študenti?

Vedoželjni in ambiciozni odrasli z znanjem in različnimi izkušnjami, vsak s svojo zgodbo in jasnim ciljem. Želijo pridobiti nova, dodatna znanja in se stalno izpopolnjevati. Mi jim na tej poti pomagamo.

Od prvega dne verjamemo v njihov uspeh. So naš navdih. Občudujemo njihov pogum, vnemo in motivacijo za zaključek študija in spremembo karierne poti. Kljub vsakdanjim družinskim in službenim obveznostim zmorejo usklajevati še študij, kar dokazujejo z znanjem in uspešnostjo na izpitih.

Za nas je največja nagrada njihov nasmeh na obrazu na podelitvi diplom in sporočila o napredovanju ali spremembi kariere, ki so jim dala novo motivacijo in zagon za lasten razvoj.

Pa ti? Že opravljaš delo, ki te veseli?

V B&B izobraževalnem centru vso pozornost posvečamo izobraževanju odraslih. Razumemo naše študente in njihove življenjske zgodbe, zato študijski proces prilagajmo zaposlenim odraslim, ki si želite napredovanja in sprememb na svoji karierni poti. 26 let izkušenj z izobraževanjem odraslih nam omogoča, da študijski proces aktualiziramo glede na potrebe sodobnega časa in razmere na trgu dela ter tako skrbimo za kakovostno izkušnjo študija, v katerem pridobite pomembne kompetence za vašo nadaljnjo kariero.

Preveri izobraževalne programe

 

Avtor: Kaja Kramar

Oznake: izobraževanje odraslih izredni študij
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.