Kontakt

Današnji čas je zaznamovan s hitrimi spremembami v družbi in gospodarstvu. Razmere zahtevajo od nas široko in aktivno znanje. Izobraževanje pomeni pot, ki širi in odpira nove možnosti, ne daje zgolj stopnje izobrazbe.

Dobro stoječa podjetja vsakodnevno izobražujejo svoje zaposlene. Organizacije zaposlujejo ljudi, ki so v delovnem okolju učinkoviti od prvega trenutka. V času hitrega napredka in razvoja uspešnost zaposlenih dosežemo s stalnim učenjem in spoznavanjem novosti. V znanju je moč, znanje daje samozavest in predstavlja zaklad, ki ga gospodarska kriza ne more vzeti, je pa lahko rešitev iz nje.

Smo najboljša šola – predvsem zato, ker naši študenti ob veliki meri odgovornosti in samoiniciativnosti dosegajo velike uspehe  V odrasli dobi si bolje zapomnimo snov, ki se jo naučimo v šoli, saj jo navezujemo na izkušnje in istočasno prenašamo v svoje vsakdanje delo. Poleg formalnega znanja, ki ga študenti pridobijo pri nas, jih usposobimo tudi v vseživljenjskih kategorijah – pomembno se nam zdi, da znajo ustrezno komunicirati, da obvladajo sodobne kulturne, ekonomske in organizacijske pristope in da so strpni. Trudimo se, da smo na teh področjih zelo zahtevni in s tem razvijamo splošne veščine.

Na šoli BB izvajamo programe za odrasle, večinoma za osebe, ki imajo na svojem strokovnem področju že praktične izkušnje. Zanje je študij lažji. Na nekaterih področjih študija gre predvsem za potrditev in utemeljitev tistega, kar poznamo že iz prakse. Pričakujemo predvsem vpis posameznikov, ki želijo nadaljevati študij ali so to že poskušali. Nadaljevanje študija po srednji šoli marsikomu ni bilo dano iz takih ali drugačnih razlogov. Naša šola BB vsakomur omogoča prijazen in dostopen študij. Izbirate lahko med srednješolskimi, višješolskimi in visokošolskimi programi.

Pri nas boste uspešni, namreč skupaj bomo prišli do cilja.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.