Kontakt

 

Hvala … beseda, ki nam ogreje srce, beseda, s katero izrazimo hvaležnost … beseda, ki jo vsi radi slišimo in jo pogosto pogrešamo. Američani imajo hvaležnosti posvečen celo praznik, zahvalni dan, vendar so verjetno tudi oni že pozabili na bistvo praznovanja. V času, ko so materialne dobrine pomembnejše, kot je treba, cele dneve preživimo v nakupovalnih centrih in kupujemo darila, ki so pogosto sama sebi namen.

Ne pozabimo na  bistvo praznikov, čas in šola za življenje sta dragocena, preživimo čas z družino, pojdimo na obisk k prijateljem, babicam, dedkom, starim tetam … storimo nekaj lepega, ustvarjajmo voščilnice z otroki, skupaj s starimi starši okrasimo stanovanje, specimo piškote, skupaj z bližnjimi pojdimo v naravo. Najnovejši model iPhona ali najbolj aktualna barbika bosta čez leto pozabljena. Trenutke, preživete z najbližjimi, pa bomo obujali še desetletja pozneje. Letos podarimo drugačna darila – povejmo ljudem okrog nas, da jih imamo radi, da smo jim hvaležni za male pozornosti, ki nam polepšajo dan in predvsem podarimo prisotnost – iskreno prisotnost, brez brskanja po telefonu in »visenja« na facebooku.

Bodimo hvaležni za vse, kar smo, predvsem pa za tiste, ki jih imamo. Poskrbimo za to, da postanemo še bolj zadovoljni, še bolj povezani. K temu lahko pripomoremo z vpisom v šolo, prijavo na varno vožnjo. Svojega 16-letnika vpišimo v šolo vožnje in postanimo njegov spremljevalec. S tem bomo podarili tako čas kot svoje dragocene vozniške izkušnje.

Zaključek leta je lepa prelomnica za sklepanje novoletnih zaobljub. Ko se bomo o letu osorej ozrli nazaj, naj bo na našem obrazu nasmešek zadovoljstva zaradi doseženih ciljev. Gremo naprej, vedno naprej. Skupaj do cilja.

Ko bomo svojemu bližnjemu podarili BB darilni bon, mu podarimo še objem in BB čokolado.

Avtor: Kaja Kramar

Oznake: B&B darilni bon pozornost prazniki
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.