Kontakt

 

Hvala … beseda, ki nam ogreje srce, beseda, s katero izrazimo hvaležnost … beseda, ki jo vsi radi slišimo in jo pogosto pogrešamo. Američani imajo hvaležnosti posvečen celo praznik, zahvalni dan, vendar so verjetno tudi oni že pozabili na bistvo praznovanja. V času, ko so materialne dobrine pomembnejše, kot je treba, cele dneve preživimo v nakupovalnih centrih in kupujemo darila, ki so pogosto sama sebi namen.

Ne pozabimo na  bistvo praznikov, čas in šola za življenje sta dragocena, preživimo čas z družino, pojdimo na obisk k prijateljem, babicam, dedkom, starim tetam … storimo nekaj lepega, ustvarjajmo voščilnice z otroki, skupaj s starimi starši okrasimo stanovanje, specimo piškote, skupaj z bližnjimi pojdimo v naravo. Najnovejši model iPhona ali najbolj aktualna barbika bosta čez leto pozabljena. Trenutke, preživete z najbližjimi, pa bomo obujali še desetletja pozneje. Letos podarimo drugačna darila – povejmo ljudem okrog nas, da jih imamo radi, da smo jim hvaležni za male pozornosti, ki nam polepšajo dan in predvsem podarimo prisotnost – iskreno prisotnost, brez brskanja po telefonu in »visenja« na facebooku.

Bodimo hvaležni za vse, kar smo, predvsem pa za tiste, ki jih imamo. Poskrbimo za to, da postanemo še bolj zadovoljni, še bolj povezani. K temu lahko pripomoremo z vpisom v šolo, prijavo na varno vožnjo. Svojega 16-letnika vpišimo v šolo vožnje in postanimo njegov spremljevalec. S tem bomo podarili tako čas kot svoje dragocene vozniške izkušnje.

Zaključek leta je lepa prelomnica za sklepanje novoletnih zaobljub. Ko se bomo o letu osorej ozrli nazaj, naj bo na našem obrazu nasmešek zadovoljstva zaradi doseženih ciljev. Gremo naprej, vedno naprej. Skupaj do cilja.

Ko bomo svojemu bližnjemu podarili BB darilni bon, mu podarimo še objem in BB čokolado.

Avtor: Kaja Kramar

Oznake: B&B darilni bon pozornost prazniki
Dobimo se na družbenih omrežjih