Kontakt

Hrepeniš po spremembi?

Te mika napredovanje in razvoj kariere?

Če je tvoj odgovor da, se zavedaš pomena stalnega nadgrajevanja znanja in si že na pol poti k uresničitvi svojih ciljev.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj izobraževanja odraslih, smo razvili unikaten model izvajanja študija. Prilagodimo se potrebam vsakega študenta posebej, zato smo prepričani, da bomo skupaj našli pot do cilja tudi zate.

V B&B izobraževalnem centru razvijamo in izvajamo perspektivne visokošolske, višješolske in srednješolske študijske programe. Preko inovativnih pristopov študija želimo odraslim, ki zaradi različnih razlogov še niste uspeli priti do želene izobrazbe, ponuditi možnost kariernega in osebnostnega napredovanja.

Visoka šola

Višja šola

Srednja šola

Nove priložnosti se začnejo z B&B

Nove priložnosti

 

Praktično znanje za prihodnost

V času študija ne pridobiš le teoretičnega znanja, ampak se spoznaš tudi s prakso na izbranem področju.

V primeru, da se ujemajo s smerjo študija, priznamo celo tvoje delovne izkušnje.


Potek študija

Predavanja potekajo izključno v popoldanskem času, lahko se izobražuješ tudi doma, preko e-učilnic, kjer najdeš vso potrebno gradivo za študij. Predavanja potekajo modularno, kar pomeni, da poslušaš predavanja enega predmeta, ki jim sledi izpit. Veliko naših diplomantov to izpostavi kot eno največjih prednosti.


Priznamo že opravljene izpite

Opravljene izpite na prejšnji fakulteti lahko priznamo, v primeru, da se vsebine izpitov pokrivajo z vsebinami predmetov programa na katerem nadaljuješ študij.


Super novica: Ob priznanih izpitih vam znižamo tudi šolnino. 


Brezplačni individualni izpitni roki

Razumemo, da je študij ob delu včasih naporno usklajevati z vsemi obveznostmi, zato je povsem življenjsko, da se kakšnega izpita ne moreš udeležiti. Za takšne primere ponujamo brezplačne individualne izpitne roke.

 

Na pravem mestu si, če želiš:

  • trajnostno znanje
  • pristen osebni odnos
  • stik s strokovnjaki s področja
  • nadgraditi komunikacijske veščine
  • krepiti kritično razmišljanje
  • razvijati organizacijske sposobnosti
  • pridobiti samozavest
  • razširiti obzorja
  • spoznati nove ljudi
  • nekaj drugačnega in nekaj zase

 

Skupaj do cilja

Individualna obravnava

Naše študente poznamo po imenih. Z veseljem vam namenimo naš čas in se vam posvetimo. Začnemo lahko že s pripravo osebnega izobraževalnega načrta, ki ga pripravimo na podlagi vašega predznanja, preteklega izobraževanja in kariernih želja.

Prijazno izobraževanje

Študij na šoli B&B je popolnoma prilagojen odraslim. Zavedamo se, da imate poleg študija še neskončno drugih pomembnih obveznosti, zato vam omogočamo, da si študijski proces v največji možni meri prikrojite tako, kot vam najbolj ustreza.

Drugačen pristop k študiju

Verjamemo v pomembnost praktičnih izkušenj iz središča strokovnega dogajanja. Naši predavatelji so strokovnjaki, zaposleni v uglednih podjetjih in drugih strokovnih organizacijah. Na predavanjih združujejo teoretično znanje s konkretnimi izkušnjami in vas spodbujajo k strokovni debati.

Finančna prilagodljivost

Razumemo, da je investicija v študij dolgoročna odločitev, zato vam omogočamo plačilo šolnine v obrokih. Vaše že doseženo znanje upoštevamo pri priznavanju izpitov ob vpisu, na podlagi česar vam tudi individualno prilagodimo višino šolnine in mesečnega obroka.

100% podpora

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo vsak delovni dan med 8. in 17. uro osebno, preko telefona ali elektronske pošte. Ves čas študija vam stojimo ob strani, vam nudimo podporo in vas motiviramo. Dobrodošli ste v našem svetovalnem centru, kjer iščemo in najdemo rešitve ter vam tako omogočamo kvalitetno študijsko izkušnjo. Skupaj gremo do cilja.

Karierni center

V Kariernem centru vam nudimo svetovanje in usmerjanje. Povezujemo se z delodajalci, ki se redno obračajo na nas z možnostmi opravljanja prakse in zaposlitve naših študentov.

Tradicija

Smo zasebna šola s 25 letno tradicijo. Stremimo k stalnemu napredku in verjamemo v vseživljenjsko učenje, zato naše znanje stalno nadgrajujemo na področju izobraževanja odraslih. Naše izkušnje in nova znanja nam pomagajo graditi kvalitetno študijsko izkušnjo za vas.

   

 

Te zanima več?

Z veseljem ti bomo odgovorili na vsa vprašanja povezana s študijem.

B&B Izobraževalni center Kranj

B&B Izobraževalni center Kranj

B&B Izobraževalni center Ljubljana

B&B Izobraževalni center Ljubljana

Do kdaj mi velja koda 95?